Børnehuset Pippi
Værdigrundlag

Plads til alle!

Børnehuset Pippi er en hyggelig institution, hvor nærvær, tryghed og anerkendelse er i højsædet. 

Børnefællesskab

Vi vægter et ligeværdigt børnefællesskab højt, hvor der er plads til alle. Vi danner gode relationer mellem børnene, hvor de hver dag indgår i godt legefællesskaber med deres Pippi venner. Den gode relation er grobund for læring, udvikling, trivsel og dannelse.

Vi har et tæt samarbejde med vores genbo, plejehjemmet Dragmanshave. Her har vi besøgsvenner med nogle af de ældre beboere, hvor vi 1 gang om mdr. lave forskellige aktiviteter sammen. Disse relationer skaber nogle helt specielle venskaber mellem den ældre og barnet.

Mad og måltid

Mad, god ernæring, samt sund og varieret kost, er noget vi vægter højt i Pippi og derfor laves stort set alt vores mad også fra bunden af. Vores åbne køkken ligger i hjertet af huset, og er et godt samlingspunkt for børnene, hvor de kan følge med både i det visuelle samt de mange dufte der spreder sig i løbet af dagen. Flere gange om ugen er der børn med i køkkenet, som er med til at lave maden dette gør sig gældende både for vuggestuen og børnehaven. Der er stor læring i at